Home Ι Hands Ι Nails Ι French Pedicure Ι Foto Ι Prijzen Ι Tips Ι Contact


 
  Gelnagels

In onze nagelstudio wordt enkel gewerkt met gels van topkwaliteit die zowel sterk als flexibel is.

De gel wordt op de nagels aangebracht en daarna uitgehard onder een UV lamp. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan de gel op de eigen natuurlijke nagel, om deze te verstevigen, of er kan een verlenging worden aangebracht als je liever lange nagels hebt of kiest voor een andere nagelvorm die je nu al hebt.

Er zijn verschillende kleuren gel.
Zo kan je kiezen voor een "French Manicure", een rozige nagel met een wit randje. Het is de ideale manier om het verschil tussen korte en lange nagels te camoufleren gezien het witte randje de nagels optisch langer maakt. Het blijft een absolute topper!

Er zijn ook gels die een permanente kleur geven en die blijven glanzen. Makkelijk want zo hoef je ze zelf niet meer te lakken.

Na 3 tot 4 weken, worden de nagels bijgevijld en wordt er een nieuwe laag gel aangebracht.

Nail Art

Nail Art is de "finishing touch" van uw kunstnagels en geven ze een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven. Voor het design kan gekozen worden uit een groot aantal voorbeelden of in overleg met U kiezen voor een geheel nieuw design.

Nail Art wordt aangebracht met een daarvoor geschikt penseel. Hiermee geef ik uw nagels een geraffineerde en unieke beschildering. Van klein en subtiel op één nagel tot hele beshilderingen en versiersels al dan niet met strass steentjes.

Airbrush

Airbrush is een exclusieve techniek van nail art. Met behulp van een airbrushpistool wordt er verf op de nagels gespoten. Hierdoor krijg je een strak effect.
Ook kan er gebruik gemaakt worden van sjablonen, hierdoor krijg je weer andere desings. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Graag een airbrush nail art?

Liefst vooraf vermelden. Ik moet hiervoor extra tijd voorzien.