Home Ι Hands Ι Nails Ι French Pedicure Ι Foto Ι Prijzen Ι Tips Ι Contact 


 
  Manicure

Beroepsmatig of in onze vrije tijd, we zijn vrijwel altijd met onze handen bezig. Een goede verzorging van onze handen is dan ok erg belangrijk. Zowel gevoelsmatig als uiterlijk brengt "Hands &Nails" het beste in uw handen naar boven.

Wat is er gemakkelijker dan af en toe eens binnen te springen bij een ervaren professional om uw handen te verwennen met een manicurebehandeling. Deze weldaad voor uw handen bezorgen u tevens een ontspannen en rustgevend gevoel, even kunnen ontsnappen aan de zorgen en de stress van deze vlugge tijden.
Niet alleen ben je zo zeker van het resultaat, je kan er nog van genieten ook.

Spring eens binnen bij uw nagelstudio "Hands & Nails" voor een deugddoende handeling.

Paraffinebehandeling

Een paraffinebehandeling is als het ware een shockbehandeling voor uw handen. Ze werkt huidverzorgend en pijnbestrijdend voor reumapatiënten.

Eerst ontsmetten we de handen en verwijderen we de dode huidcellen met een peeling. Daarna wordt een handenmasker aangebracht en dompelen we de handen onder in warme paraffine.
Deze warme paraffine zorgt ervoor dat de poriën zich openen zodat het handenmasker met collageen beter in de huid kan inwerken om zodoende een groter inwerkend effect van de verzorgingscrème te hebben.

Zeer zachte, verzorgende en ontspannen handen zijn een onmiddellijk resultaat.

Paraffinebehandelingen zijn niet alleen werkzaam voor huidverjonging, ze zijn ook uiterst geschikt voor een snelle voeding voor een droge huid van de handen en uitermate geschikt voor reumapatiënten. De warme paraffine verzacht de pijnen bij reuma onmiddellijk.

Deze behandeling kan als extra verzorging bij uw manicure of als afzonderlijk verwennerij.